Odbrojavanje

Kako se bliži kraj godine tako i dom dobija svoju novu dekoraciju. U svakom kutku se nalazi po neki detalj koji je u zimskom, prazničnom duhu. Sve je to veoma skromno ali sa mnogo pažnje osmišljeno i složeno. Najlepša dekoracija nije ona u koju je uloženo mnogo novca već mnogo ljubavi.

Većina ukrasa je iz kućne radionice i nastali su u rekordnom roku. Ja kad dobijem nalet inspiracije, ne stajem sve dok ne napravim sve ono što zamislim u tom trenutku :) Ali nije to ništa teško za napraviti, niti zahteva mnogo vremena. Jedna lajsna od stiropora mi je poslužila za reč Noel, za ostalo sam koristila staro drvo i gips. Ali neću vam sve pokazati danas, nešto ostavljam i za drugi put.

 
 

Sledeće što je na redu je čarolija u kuhinji i naravno keksići raznih ukusa, nešto za poklon dragim ljudima a nešto za nas. Ipak nešto mi fali za potpuni ugođaj, samo malo beline. Zima nije zima bez snega. Ali nadajmo se da će ga uskoro biti. Možda baš za novogodišnju noć :)



Коментари

  1. Здрава , мирно Божић са својим пријатељима у Србији . Сретна Нова Година. Хвала на срце , која уручи свом блогу . Све најбоље друже Соул . Паулина Пољски

    ОдговориИзбриши
  2. Wonderful pictures and fairy decors
    Hugs
    Alessandra

    ОдговориИзбриши
  3. Wishing you the Merriest Christmas, Marianne. I always enjoy your pictures, they're so pretty.

    ~Sheri

    ОдговориИзбриши
  4. Qué imágenes tan bonitas, cada una de ellas refleja a la perfección la Navidad! Estupenda combinación de elementos naturales y objetos reciclados, unas decoraciones muy bonitas!
    Te deseo unas Felices Fiestas y maravilloso Año Nuevo!!
    Besos

    ОдговориИзбриши
  5. Ovo je sve divno :) Ja ne mogu da verujem da ovo nisu fotografije sa nekih stranih blogova. Baš sam se obradovala. Sve sama uradila i sve izgleda TIP TOP + sjajna prezentacija!
    Aplauz!

    ОдговориИзбриши

Постави коментар